Hej!

Alltid efter jul så börjar jag blicka framåt mot våren och sommaren. Här uppe i Norr är ju i och för sig vintern ganska lång,  men den går fortare och lättare förbi, om man har rätt inställning! Tjusningen med vintern är ju trots allt Elitseriehockeyn!

Här kommer lite vår inspiration:-)

Bas: Matt foundation Creme, cover all mix& reflexcover medium ovanpå för att få en extra uppljusande effekt under ögat. Reflex cover är en perfekt concealer för er som är rätt att framhäva rynkorna under ögat men vill täcka de mörka ringarna”:-) Ett måste i sminkväskan, finns i 3 nyanser.

Puder använder jag alltid Blothingpowder som är ett transperent matt puder som fixerar och trollar bort överflödigt fett i ansiktet. Avslutar med Wonder powder Kalahari för att få tillbaka lyster till hyn. Framförallt kind och käkpartiet.

Produkter: M/S Carpe diem, Nox, FlamencoC/S Meteor, Metallic plum E/D Pinky  E/P Czar, Darkest shadow, Multilash mascara black   

För att få en hållfast och intensiv eyeliner blandar jag Mixing liquide (Se bilden ovan) med Cake eyeliner istället för vanligt vatten som lätt ger en dassig linje el ibland grå. Använd gärna brush angel #210!

Till brynen fyller jag oftast i med brynpennan #3 Förstärk och fixera färgen med Tri brow colour !

Blush Oh so fresh

L/P Lollipop L/s Crown, G/L Marbella

Ha en fortsatt bra onsdag!

//Maja

487843_10150946730814010_698686887_n IMG_3694 IMG_3689 IMG_3678