IMG_5984 IMG_5979 IMG_5974 IMG_5973 IMG_5986 IMG_6017

Hej!

I morgon åker vi i personalen på Kick off för att inspireras och ladda upp oss ordentligt med ny energi inför våren! Alltid kul att träffa kollegorna runt om i landet. Det ska bli extra kul att åka nu när vi i Övik blev utnämd Årets butik 2013!

Denna säsong kommer vi lansera 5 nya looker istället för 2st som tidigare år. Vad jag menar är att det kommer massor med nyheter och spännande klubbkvällar att se fram emot! Anmäl er via telefon el FB som vanligt! Vi ser fram emot en härlig vår tillsammans med er nya som gamla kunder!

Här kommer gårdagens sminkning som jag inte hann med helt enkelt.

Blush Oh so fresh”

L/P Apricot tan

L/S Prarie

Gloss Aura

E/P Darkest shadow, snowflake

M/S Carpe diem, Ruby, Kakaw, Pollution, Satin

Multilash mascara

Tribrow colour

Matt foundation Vanilla

Cover all mix

Blothing powder, Mojave(miniral puder)

Vi ses på Fredag, då har vi packat upp första vågen med nyheter !!!:-)

Kram Mariann