Hej och välkommen helg …snart:-)

Vi har fått in många härliga produkter och nyheter bland färgkosmetiken!

Curacado är en blå ögonskugga som inte blir för mörk!

I den här makeupen har jag använt mig utav en av mina favorit ögonpennor: Clouded sky som är lite grå/blå. FÖr att fästa kajalen lite bättre och förhindra att den ”blöder”iväg under dagen så har jag fixarat den med Curacado. Det är det bästa sättet för att få ögonmakeupen att sitta längre. Primers är en annan produkt som vi alltid använder under våra sminkningar. Det finna en ansiktsprimer som heter Skinserum och som även verkar vårdande och återfuktande på huden. Den appliceras efter dagkrämen men innan foundation! En produkt som verkligen är beroendeframkallande:-) Vill du se slätare ut i hyn samt reducera linjer och öka elastisiteten i hyn ska du införskaffa detta mirakel serum!

Eyeprimer är en ögonprimer som tar fram pigmenten i ögonskuggan och förhindrar att skuggan lägger sig i vecket”. Den håller även många färger isär istället för att de blandas ihop och ser skitiga ut. Våran eyeprimer clear gör verkligen att du kan lägga lager på lager och det sitter hur bra som helt hela dagen. Kom ihåg att inte ta för mkt av produkter, då fäster inte skuggan lika bra samt att vecket kommer lättare fram. Så glöm inte era ”Primers” under makeupen!

Kom in i butiken så ska vi visa Er mer!

Här är övriga produkter i sminkningen:

Skinserum, eyeprimer clear, Reflex cover dark, Dual foundation Sthlm, Wonder powder Mojave.

Blush Wonder Goddess

Liquide eyeliner black

Multilash mascara

C/S Steel

E/P Cloudedsky

L/P Sauvage

L/S Happy

Gloss Wand Daisy

Trevlig helg!

Kram Maja

IMG_7213 IMG_7215 IMG_7216 IMG_7223 IMG_7224 IMG_7212