Hejsan måndag!

Idag kom vår andra snygga nya kurs station där ni fina kunder får sitta under våra behandlingar och rådgivningar kring makeup och hudvård. Ni vet väl att vi även plockar formar och färgar era bryn och fransar!? Bara att ringa och boka tid om ni behöver en ”billig” ansiktslyftning:-) För att forma och förhöja dina bryn kan verkligen lyfta”. Ögonbrynen ramar in hela ansiktet och ger tydligt uttryck för våra känslor och humör.
Ett bra tips är att plocka underifrån och upp. Eftersom vi alltid vill höra brynen inte sänka dem. Var noga att inte plocka för mkt, det är lätt när man än ovan. Dessutom tycker jag att det inte gör lika ont när någon annan gör det åt mig:-) Se till att anv en vass pincett!

När man fyller i dem så rekommenderar jag en ögonbryns penna#2 som formar brynen i överkant samt målar i strån där det är glest vill säga. För att sen fästa färgen och göra den mer naturlig, och så det inte ser ritat” ut så använd vår tri brow colour och en pensel (snedskuren)#110! Den går ju dessutom att anv som ögonskugga och eyeliner! En multiprodukt alltså och ett måste i sminkväskan!

Är ni sugna på lite tips och trix inför helgen så är det bara att titta in och bli fullproppad med nya sminktips och hur du bäst lyckas med din festmakeup!

Här är dagens makeup!

Produkter:

Liquide foundation Creme

Cover all mix/Reflex cover med

Dual foundation Sthlm, Wonder powder Mojave

Eyeprimer clear

M/S Satin, Cashewnut, Treasure

E/P Wooden metall, Forrest (iögat)

Multilash mascara

Tribrow colour, Brow pen #2

Blush wonder Luxor

Glitter eyeliner

L/P Sandstorm

Gloss pot ”SPY”

Ha det gott!

Vi ses i butiken!

Kram ”Maja

 IMG_7378 IMG_7364 IMG_7365 IMG_7372 IMG_7377

17927_10151307091710970_468867006_n