Hej alla glada bloggläsare. Äntligen har vi fått in många nya skönheter till butiken igen. Denna gång hör alla produkterna till vår tuffa look Nomad. Det är matta snygga skuggor i sandiga färger. Till denna look lägger vi fokus på ögonen. Looken hör till vår kommande sommarkollektion och den känns mer sensommar än de tidigare lookerna. Inspirationen kommer ser ut som öken, sand och inspireras från urålder. ”De infödda invånare som har gått i städerna och vice versa. Denna mjuka men ändå slående trend är en poetisk crossover av etnisk gatukonst möter den sandiga stäppen. Vi går tillbaka till grunderna. Använd dina händer för att skulptera allt från håret till brynen. Låt marken prata med dig och bli inspirerad av de som är runt. Håll läpparna nakna och din själ ren”

-Jag gillar de matta Microshadows för dem har en riktig krämighet i sig. Mer om kollektionen kommer inom kort!

Här kommer sminkningen.

  • Desert matt gulbeige
  • Terracotta
  • Plateau matt mörkgrön
  • Mountain matt grå
  • Sand Eyedust en sandig shimmrig
  • Desert Flower metallisk mörkgrön

IMG_7461 IMG_7465 IMG_7466 Make-Up-Store-Nomad-2013-Summer-Look IMG_7451 Make-Up-Store-Sand-Eyedust-Nomad-Collection Desert-Flower-Eyepencil-Make-Up-Store-Nomad-Collection  Make-up-Store-Nomad-Microshadows-Mountain-Plateau