Hej alla glada bloggläsare!

Äntligen är vi hemma från några dagars grymt bra säljutbildning i Eskilstuna!

Det har varit väldigt inspirerande och peppande att fått deltaga. Vi kan lova att ni kommer att märka en ännu högre serviceanda från oss i butiken framöver.Men kom gärna med synpunkter på saker vi kan förbättra el om ni saknar något ur vårt fantastiskt breda sortiment;) Idag har vi sommarens första varam dag känns det som och det firar vi med 20% rabatt på alla våra solpuder inkl alla miniralrouge!

Här kommer dagen sminkning:

Bas: Skinserum (En fantastisk primer som får sminket att hålla hela dagen samt har en utjämnande effekt på hyn, perfekt runt ögonen där man oftast har mer linjer”:/ )

Liquide foundation Creme

Cover all mix pen

Blothing powder (Transperant puder som fixerar concealer och foundation utan att bli kakig”) Ett måste dessa varma soliga dagar. ”Touch up”

Lyxar till det med Wonder powder Mojave” för att få tilbaka den naturliga lystern i hyn!

Rouge har jag anv än solpudret ”Tan” (Compact shimmrigt)

Highteclighter Full moon är den nya favoriten som kan läggas på hela locket ända upp under ögonbrynet för att ljusa upp samt fästa de andra skuggorna. (Eyeprimer)

M/S White, Cupol. ( EN matt vit i ögonvrån samt en mörk brun i kanten)

E/D Carat en lös glittrig skugga på locket så det blir en mjukare övergång mellan den vita och mörka skuggan.

Cake eyeliner black blandas med Mixing liquide för ett intensivare och hållfastare resultat (Vattenfast eyeliner på kaka”)

Byter aldrig ut mascaran som heter Multilash, den grymmaste maskara som både förlänger och blir betydligt svartare än många andra! Har du testat den?

Ögonbryn: Börjar måla i med brow pen nr2 och fyller på med våran super bryn färg ”Tribrow colour” Lättast att anv brush Nr 110

Läpparna: Lipstick Pout

Naglar: Renee´

Hoppas vi ses i butiken idag!

Väl mött och trevlig helg!

IMG_7506 IMG_7507 IMG_7514 IMG_7515 IMG_7519

Kram

Mariann Domeij