Hej!
Kom hem från en väldigt intressant dag i Sthlm igår. Förutom att mitt plan inte hanns med, var det en grymt inspirerande dag tillsammans med teamet i Sthlm.

Möte på HK samt kollade av nästa säsongs nyheter. Har sagt det förut men denna sommar/höst/vinter kommer bli magisk! Vilka fantastiska produkter som kommer. Allt ifrån en grym CC- creme till härliga nyanser i färgkosmetiken! Och för att inte prata om läppar. Ni som aldrig vågat måla läpparna förut, kan sitta lugnt i båten för du kommer garanterat hitta dina favorit produkter hos oss.Redan nu har vi fantastiska läppglans så som Twin glossen som fått så bra resons av alla modemagazin!

2058

MERLOT

Läppglans med dubbel effekt. De inre glans har koncentrerat pigment som blandar perfekt med de yttre högblank glans. Resultatet är en härlig rik färg. Genom att klämma röret från toppen får du en perfekt blandning mellan den intensiva färgen och hög glans glans. För en mer pigmenterad effekt du pressa bara röret i mitten. Härlig mynta doft!

-Dagens sortiment är fantastiskt och för varje år tar Make Up Store det till en högre nivå! Jag kan stolt skryta med att vi har de klart bästa ögonskuggorna på marknaden. Efter att suttit och testat en hel dag så sitter våra högpigmenterade ögonskuggor bäst. Färgen är intensivast och alternativen är obegränsade! Kom in i butiken hjälper vi dig med de färger du passar bäst i!

Tips från Coachen”: Ögoskuggor som är perfekta nyanser på sommaren och lätta att applicera är färger som: YaYa (Ljus rosa), Vodoo fever(grön mint) och Heaven (ljust havsblå)

Här har jag just anv mig utav skuggan Yaya!

Produkter i övrigt:

Skin serum (smörjer in en primer i ansiktet för att jämna ut linjer och får makeupen att fästa bättre)

Matt foundation Natural

Reflex cover dark  (Mot mörka ringar runt ögonen och rodnader)

Compact powder beige (fixerar makeupen och mattar ner)

Blush: Fresh

Hightec lighter Stardust (Primer ögonskugga med ljusrosa lyster som appliceras  på hela locket ända upp under ögonbrynet)

M/S YaYa, White, Mountain (Ny matt grå)

Cake eyeliner black (Blandar penseln i vätskan Mixing liquide för att få ett vattenfast resultat. Går även bra med vanligt vatten el anv. en Liquide eyeliner i form av en penna som har ett blött stift längst fram:-)

Multilash mascara black (Vår storsäljare!!!)

E/P Snowflake (Vit i ögat) Clouded sky (stålgrå under ögat)

Tribrow colour (Ögonsbrynsfärg, anv pensel #110)

L/P Cherie

L/S Happy

Ha en skön Ons!

IMG_7875 IMG_7876 IMG_7879 IMG_7880 IMG_7884 IMG_7885