Hejsan!

Tillbaka till brottsplatsen säger många på måndag,vad menar man med det egentligen? 🙂

På Make Up Store går man till jobbet med ett fett leende på läpparna oavsett mån el lör:-) Kom ihåg att ett leende ger ett fantastiskt intryck på alla! Inte minst dig själv. Bara att bestämma sig att idag kommer det bli en fantastisk dag! När du som kund kommer in till oss i Ö-viks butiken ska du känna dig som hemma! Vi gör alltid det yttersta för att just du ska bli nöjd och komma tillbaka. Roligt att se att så många gillar våra produkter och kommer ständigt tillbaka, oavsett om det är en klubbkväll el bara ett impulsköp. Vi uppskattar alla kunder och för oss är ni livsviktiga! För att ge tillbaka till er kunder så anordnar vi bla olika aktiviteter i butiken (oftast kostnadsfritt) för att inspirera och ge er massor av tips &trix men främst bra erbjudanden på produkter och tjänster!

Här är dagen sminkning:

Skinserum

Reflex cover dark

Liquide foundation beige

Dual foundation Sthlm

Highteclighter Platins Primer

M/S Satin, Nightclub, Pollution

Cake eyeliner black

Multilash mascara

Tribrow colour

E/P Taupe, baltic, clouded sky

Blush power

L/P Nude beuty

L/S Redwood

Gloss vide

Ha en fortsatt bra vecka!

/Mariann

IMG_7928 IMG_7929 IMG_7930 IMG_7931  IMG_7919 IMG_7922