Hallå och god förmiddag,

Har haft inskolning på nytt dagis idag och därför lite senare med blogginlägget så här en fredag. Regnet öser ner i Övik idag och vi får ta fram våra snygga färgade paraplyer! Vi säljer dem endast för 50kr! Riktigt snygga med bra kvalla”!

Här kommer dagens sminkning med lite mindre ögonmakeup eftersom jag inte är riktigt kry i ena ögat och kan fortfarande inte bära linser. Men skön på sitt sätt. Därför får läpparna tala med vårt snygga sommar stift PinkPanther!

Övriga produkter:

Läppenna Verry berry( Stark glittrig rosa) , Sandstorm (en ljusreflekterande penna som tonar upp i kanterna på läppen) Detta ger ett mer fylligare resultat<3

Tinted daycreme medium (en färgad dagkräm för ett naturligare resultat) Innehåller både UVA och UVB- skydd.

Cover all mix -den ultimata trippel concealern som döljer allt du vill!

Wonder powder Mojave (ett matt miniralpuder som fixerar basen”

Tri brow colour (en trefärgad brynskugga som går lika bra att anv som ögonskugga. -Ett måste för att brynälskare! Har du aldrig målat brynen så är det här en lättsam och enkel produkt att använda tillsammans med vår snedskurna borste #110

Kom in i butiken så visar vi mer. För ett mer markerat och hårdare resultat kan en ögonbryns penna applicerar under skuggan. Bra sätt att forma om brynen helt på:-)

Eyeprimer anv alltid under ögonskuggorna för att slippa ”ras” ner under ögat samt ett veck” efter en stund.

Eyeliner Black kajalpenna, förstärker linjen med Liquide eyeliner som är en flytande ”kulspettspenna” väldigt enkel att måla med och lätt att ha med sig!

På locket har jag endast anv mig utav M/S Masai som är en matt grå skugga samt Brownsuger under brynet( en ljus beige skugga med lite lyster. Jätte fin att bara bära på jobbet el som en grund till andra färger:-)

Rouget tog jag lite av vårt fantastiska solpuder som även finns med i vårat miniralkit. Namib fungerar utmärkt som ögonskugga!

Ha en fantastisk fredag och helg!

Få se om vi hinner blogga i morgon. 2st bröllop och 10 vanliga festmakeuper att lägga på kort tid, lite körigt kommer det bli men så kul! Ska göra vårt bästa ialf!

Ha det gott !

Kram Mariann

IMG_8494 IMG_8511 IMG_8513 IMG_8514 IMG_8517 IMG_8491