Hej!

Efter 1 vecka på dagis så är både jag och lilleman förkylda. Därav min röda näsa och dåliga skärpa i dessa bilder. Både hy och ögon ser ju både trötta och ”gråa ut. Jag hoppas verkligen det inte är långdraget virus. På fredag måste jag vara pigg för då engagerar vi oss i Solängets travet där vi kommer vara på plats och dema och marknadsföra oss på bästa sätt. Andelsägarna till Susanne Osterlings häst som tävlar kommer vara våra kunder denna afton och vi ser fram emot att träffa er alla!

Här är dagen makeup…som inte laddades upp tidigare pga datafel?

Tinted daycreme (en ätt färgad dagkräm med uva och b skydd. )

Eazy cover blue (Concealer som döljer mörka ringar runt ögonen)

Wonder powder Kalahari/ Beige

Eye primer fäster skuggorna som heter:

Venus, White, Deadly, Lady

Liquide eyeliner black

Multilash mascrara

Lippencil Sandstorm

Eyepencil snowflake (vit kajal i ögat som tar bort mina rödsprängda ögon..

Gloss wand Sunflower

Blush Peach

Eftersom jag sällan är nöjd med håret så valde jag att sätta upp det i en knut tillsammans med en busig knut från Rapunzel. Dom har riktigt roliga grejer faktiskt!

Ha en bra tisdag!

Kram Maja

IMG_8567 IMG_8569 IMG_8570 IMG_8574