Hej alla fina bloggläsare och kunder!

I går kom jag och Amanda hem från den bästa kick off” någonsin under alla år jag jobbat inom Make Up Store! Det har varit så lärorikt och oerhört inspirerande för oss i personalen samt att vi har fått vidare utveckla oss inom branschen! Detta tar vi så klart med oss till er kunder och ser fram emot en fantastisk höst och vinter tillsammans med er! Nu drar våra klubbkvällar tex igång på riktigt. Missa inte första som går av stapeln Tis 3/9 kl 18.00

Skynda er att ringa butiken och anmäla dig och en vän, för det kommer att bli en kväll utöver det vanliga  Tel: 0660-16121

Det jag kan avslöja är att Make Up Store släpper 5 tuffa looker den här säsongen! Många nya härliga produkter rullar in varje vecka nästan!

Ni som inte redan sett bilder på Instagram (MAKEUPSTOREORNSKOLDSVIK) på de nya konceptet vi snart kommer sadla om till, kolla in det där om ni är nyfikna! Det kommer bli fantastiskt.

Jag vill inte avslöja allt som kommer just idag utan fortsätt att följa oss här på bloggen ,FB och Instagram så missar du inget vill jag lova!

Vi ses i butiken!

MVH

/Mariann Domeij

Bas:

CC- Creme (Nyhet) Kommer inom kort!

Reflex cover dark (En ljusreflekterande concealer som döljer mörka ringar under ögat)

Wonder powder Kalahari (Miniralpuder som ger en naturlig lyster)

Ögon:

Eyeprimer tinted (Håller skuggorna på plats så inget ras” uppkommer)

Microshadow: Pinkfrost, backstage, Cashewnut

Eyedust: Goddes (En vinröd pulvrig skugga som blandas med vätskan Mixing liquide(för ett vattenfast resultate vatten för att skapa en glittrig eyeliner! Jätte roligt att kunna skapa vilken färg du vill på din eyeliner med hjälp av en Eyeliner pensel och dessa produkter.

Vit kajal i ögat (Snowflake”)

Multilash mascara (Den som fungerar allra bäst på mina fransar och den kommer jag inte ge upp förrän jag provat ngt bättre..)

Blush: Seashell

Ögonbryn: börjar forma dem med en Mörkbrun ögonbryns penna(#2) Fyll sedan i med ögonskuggan Kakaw för en röd/brun ton.

Läppar: Slim lipstick #403 (80-talsrosa)

Läppenna Sweet punpkin (lila)

IMG_8754 IMG_8756 IMG_8760 IMG_8773 IMG_8778 IMG_8777