Hej!
Det känns att hösten närmar sig både i butik och i naturen. Igår hade vi ett bra personalmöte med alla nya tjejer som skall börja jobba mer  framöver då Sandra tar mamma ledigt ett tag. Mer info om dessa tjejer kan ni hitta under fliken övrig personal. Vi ska för söka hinna uppdatera det till veckan. Nu står helgen för dörren och vi är fullproppade med bokningar både brynplock/färg, makeupkurser och hudvårdsbehandlingar . Nu är det läge att ta hand om huden lite extra när vädret ute slår om och vi går mot torrare luft. Boka en Hudvårdskurs hos oss och lär dig hur du enkelt sköter om din hud på bästa sätt och framförallt bara få in bra dagliga rutiner inom det. Självklart avslutar vi med en lätt dag makeup! Pris 300kr!

Ring butiken för mer info: 0660-16121

Här kommer gårdagens makeup…

Produkter: Vitamin dayprimer (En blandninga av en dagkräm och primer i ett!) Helt suverän för alla hudtyper , håller verkligen sminket hela dagen! Motverkar feta partier som t-zonen)

Matt foundation Olive

Cover all mix

Dual foundation Bangkok

Wonder powder Mojave (Endast på kindben)

Eyeprimer clear

M/S Folklore, White, Culture

Liquide eyeliner black

Tri brow colour

Brow pen#2

Multilash mascara

Blush Namib

L/P Sweet pumpkin

Slim lipstick #101

Trevig helg!

Mariann

IMG_8890 IMG_8892 IMG_8896 IMG_8897 IMG_8894