Nu känns det redan att det går mot hösten och kallare tider. Då än viktigt att sköta om huden lite extra!

På ett enkelt snabbt sätt håller du den ren, len och bibehåller din naturliga lyster, bara genom att använda en peeling och en återfuktande ansiktsmask efteråt!

Komplitera detta till din dagliga hudvård ska du se du märker skillnad på huden men också när du sminkar dig!

El varför inte boka in dig på en 30 min ansiktsbehandling/kurs där du får prova produkterna samt lära dig hur du sköter din dagliga hudvård!

Vi tipsar om:

 

HOME SPA MILK FACE SCRUB

Exklusiv ansiktspeeling med en cremig formula som är berikad bland annat sheasmör, getmjölk samt A-, C-, D- och E-vitamin. Exfolierar huden och avlägsnar orenheter. Massera försiktigt in peelingen på fuktat ansikte och hals med cirkulära rörelser, skölj av med vatten. Använd 1-2 dagar i veckan. Passar alla hudtyper.

2265

165kr

 

MUDMASK

En lermask med aprikoskärnolja och aloe vera. Den innehåller eteriska oljor som, bergamott och rosenträ, detta gör att produkten verkar antiseptiskt och lugnande. Dessutom är Mud Mask berikad med ett näringsrikt algextrakt.
Lermasken verkar mycket djuprengörande, detta genom att leran (kaolin) torkar och suger upp underliggande orenheter.
Kan också användas på halsen och dekoltage. Efteråt får huden en ren och frisk lyster. Viktigt är att masken används regelbundet, det är en utrensande mask, huden blir ofta rosig direkt efter användning. Passar normal till fet hudtyp.

200kr

983