Tjena!

Regnet fortsätter vräka ner. ..Nyss ringde min underbara support Anders från kontoret och frågade om snön har kommit i norr!!? WAF? :-)))) Han är verkligen bäst! Rolig, och tillmötesgående, finns sällan några problem när man ringer och undrar saker:-) BIG CRED TO YOU! Men snön får vänta ett tag till va?

Ni som inte köpt biljett till tjejkvällen till tisdagens hemma match i Fjällräven arenan , gör det! Vi kommer att sponsra alla Er tjejer som deltar under kvällen med en fantastisk goodiebag till ett värde av 650kr!!! Först till kvarn! Mer info om det kommer senare i veckan!

Här kommer dagens sminkning:

Matt foundation Vanilla

Cover all mix pens (en concealer som blandas så nyansen passar alla hudtoner!)

Fixerar med wonder powder Kalahari

Hightec lighter Saturn (Primer)

M/S White, Cachmeer, Cupol

E/P Ocean breeze (blå under ögat), Snowflake (vit i ögat)

Blush Sand (perfekt för en blekare hy nu mot hösten, en matt mjuk brun ton)

Lippencil Nude beuty

Stift Exit

Gloss Aura

Ha en fortsatt bra dag!

Kram Maja”

IMG_9404 IMG_9409 IMG_9390 IMG_9391