Hej alla glada bloggläsare och FB fans!

Så otroligt roligt att se hur vi ökar läsare och gillare varje dag både på Instagram, bloggen och FB! Tusen tack för att ni stödjer oss, det betyder ALLT verkligen!

För att ge er kunder ngt tillbaka så försöker vi förse er med erbjudanden, rabatter och feedback på allt ni undrar över inom makeup hudvård och kroppsvård! Vi hoppas så snart som möjligt ha lika många följare på Instagram som vi har på vår FB sida, så kom igen och dela och var med om utlotningen på ett superfint makeupkit till ett värde av 750kr! Dessutom så lottar vi ut gratis sminkkurser till ngn av er gillare när vi nått 1000 följare på Instagram! Så håll utkik!

Denna helg händer det en hel del istan (idag fredag och Lördag 4-5/10)Ska ni kanske på middag el fest ? Då kan ni passa på att handla alla glitter och glittereyeliner till 20% rabatt ! Vill du ha hjälp att sätta fransar el bara få några tips om hur du lyckas med din makeup , tveka inte och ringa butiken el kom in spontant så bokar el visar vi dig i mån om tid!

Idag finns jag och Julia på plats hela dagen!

Här kommer dagens makeup:

Bas: Skinserum

Liquide foundation (oljebaserad återfuktande foundation, lätt och bra på vinterhalvåret)

Cover all mix (best seller!)

Dual foundation Sthlm

Wonder powder Mojave

Eyeprimer clear

M/S Backstage (rosa mörk i globen) White (matt vit i inre vrån) Sunrise (orange) E/D Angel (Glittrig lös skugga i vitrosa ton)

Liquide eyeliner black

E/P black ( i ögat)

Multilash mascara

Blush Luxor

Lippencil Nude beuty

Lipstick Baby

Ha en fantastisk helg alla!

Kram Maja

IMG_9602 IMG_9603 IMG_9604 IMG_9596 IMG_9597