Hej!

Äntligen rullar veckans varor in i butiken och jag packar upp så fort jag kan:-)

Måste bara iväg och besikta lilla ”Bettan på lunchen innan jag kan fortsätta. Ikväll har vi veckans första VIP kväll tillsammans med ett härligt gäng från Handelsbanken i Övik! Alltid lika trevligt när ni kommer på besök! Vi ser fram emot att pyssa om er lite extra innan alla vill hem och se hockeyn förstås:-)

Här kommer dagens makeup med den nya kalla bruna skuggan Sophisticated.

Skuggor: White i vrån och under brynet, smog och Sophisticated i globen. Under ögat har jag anv en kajal Heaven” samt mascara multilash.

Ögonbrynen blötte jag pensel#110 och anv den bruna cakeeyeliner för ett vatterfast och renare intryck.

Läppar: Penna nude beuty och stift Wobble

Blush Bronzing shimmer powder

Basen: Matt foundation olive, eazy cover blue/red fixera med Wonder powder Gobi

Ha en skön tis!

//M

IMG_9647 IMG_9645 IMG_9646