God förmiddag:-)

Äntligen har migrän gett med sig lite, helt omöjligt att vistas i stark belysning med denna fruktansvärda huvudvärk. Var upp till läkaren som äntligen har hittat rätt medicin för detta h—vete. Ni som också har det känner igen det jag pratar om. Som tur är (har sagt det förr, säger det igen) har jag fantastiska medarbetare som styr upp allt klockrent när en annan inte är pigg. Här var en lättare dagsminkning med olika läppar till som jag gjorde i går. Eftersom huvudvärken trynade så blev det en snabbvariant:-)

Produkter:CC -foundation ( Denna fantastiska produkt fortsätter vi höjer till skyarna. Här jag jag lagt den utan skuggor etc så ni får se hur jämn och fin den blir på hyn! Som sagt, ett måste i sminkväskan!) Primer och solskyddsfaktor 30 samt att den bibehåller fuktbalansen hela dagen i hyn som gör att den känns lätt och smidig på huden.

Eazy cover blue/red  döljer rodnader runt näsan och ”blue” mörka partier under ögonen.

Fixera basen lätt med Miniralpuder” Kalahari” för att torka upp fukten så sitter foundation ännu bättre el för ett mattare resultat.

Highteclighter en kräm silver ögonskugga på hela locket.

Applicerade eyedust ”Brilliance” på hela locket samt nya matta skuggan Ink i globen. Kajal ”Darkest shadow” som eyeliner samt Multilash mascara och nya glittret ”Cosmonova” ovanpå!

Under och i ögat tog ja en mjuk ljus grön kajal ”Endless Ocean”

Blush : Seashell (hallon rosa matt)

Lipsick Redwood (Ljusare rosa matt alternativ på läppen)

Lipstick pen Road trip” (Mörk rosa penna på hela läppen)

Virgin ( Ett gloss som ger mer fixering till läppstiftet/pennan samt en plutig”wetlook effekt”)

Ikväll hälsar vi Optikerna varmt välkommen på en exklusiv VIP kväll tillsammans med oss i butiken.

Ha en fortsatt bra Ons!

Kram Maja”

IMG_0362 IMG_0361

IMG_0363 IMG_0386 IMG_0403 IMG_0406 IMG_0417