Hej!

Tack för igår säger vi till ett väldigt trevligt och glatt gäng från Kommunen och tillväxtavd som kom till oss i butiken på VIP kväll. Hoppas ni blev nöjda och hade lika roligt som vi och att vi snart ses igen!

Ikväll hälsar vi brudarna från Malux varmt välkomna!

Många gånger kan jag få frågan hur lång tid jag lägger på min makeup på morgonen? Det är så klart olika beroende på hur dagen kommer se ut, är det en aktivitet inplanerat så är det klart att jag lägger ner lite mer tid för att inspirera en härliga kunder  butiken el utanför:-) Är jag hemma el har en ledig dag så anv jag lite av varje produkt nedan. Alltså färger som syns men syns inte. Tänk att du kan se osminkad ut men använder en hel del. Det är kvalitet på produkterna kan man säga.

Idag har jag använt mig utav mina absoluta favoriter i sortimentet. Här har jag bara förstärkt looken med ett par fransar ”Miss”

Börjar med Vitamin dayprimer som både innehåller fukt och primer för hela basen”(Foundation)

2172

CC-foundation Medium

Concealer:Eazy cover blue/red (Döljer mörka ringar runt ögat samt rodnader runt näsvingen)

Puder: Blanda miniralpuder Sahara och Mojave för en mörkare ton kring käkben och panna och en ljusare ton mitt i ansiktet. Ett tunt puder som går att anv som en foundation endast och gör att huden andas och skyddas hela dagen.

Eyeprimer under ögonskuggorna!

Färger: Vanilla (Matt hudfärgad), Masai (matt ljus grå), Sophisticated (kall mörk brun)

Cake eyeliner black

Eyepencil black i ögat(vattenlinjen)

Blush : Namib

Lippencil Nude beuty/Graceful

Lipstick slim #402 (matt beige )

Ögonbryn: Penna#2 samt Tri brow colour

Ha en fantastisk Torsdag!

Kram Mariann

 IMG_0687 IMG_0595 IMG_0599 IMG_0603 IMG_0604 IMG_0647 IMG_0675