Hej!

I helgen var det som sagt Jerry Williams i Fjällräven arenan och många hade passat på att piffa till sig lite extra genom att boka en make me up”sminkning hos oss på 30min innan. Jag fick äran att vara ledig men sminkade upp mig inför kvällens middagsbjudning. Har fastat i rosaträsket”känns det som:-) Men det är klart man använder färger och prdukter man trivs i och kanske passar till kvällens klädsel…

Wonder primer (En primer enbart som inte blir för tjock el täpper till hyn!) Denna primer får ni med i ert miniralkit som vi har! Perfekta julklappen säger jag bara 595kr! (Ord.795kr)wonderkit

CC- foundation light (Börjar bli tjatigt med denna produkt men jag kan bara inte anv ngt annant sen den kom. Ni måste bara testa den!)För dig som vill ha en tunn utjämnande bas. Täcker bra och har en sammetslen konsistens utan att lämna en oljig känsla.
Ja den är fantastisk!

CC_Foundation_Medium

Cover all mix concealer

Compact powder beige

Wonder powder Sahara på kindben

Blush Shimmer Sun powder (perfekt att ”Ljuga” till lite färg i hyn så här års med)

Eyeprimer Under skuggorna på locket

Eyedust strict

M/S Pinkfrost, Amarillo,  Volga (Ny kall brun nyans med grönt shimmer i) Folklore (I globen för en kallare ton i sminkningen)

Gel eyeliner (My favorite)

Kajal: Black (Den är lätt att måla med samt fäster bra både på huden runt ögat och i ögat på den blöta inner kanten av ögat)

Multilash mascara!!! Best ever! (vi har många mascarar men sälger mest av denna skönhet! Kom in och testa den så får du 50kr rabatt vid ditt första köptillfälle av just denna mascara.)

Rouge har jag anv shimmer sun powder. En allt i allo produkt som fuskar till käkben och du som vill ha en varmare ton i hyn)

Lipstick First kiss

Lippencil Knitted pink

Nu är det hög tid att börja tänka på klapparna inför jul. Varför inte ge bort ett presentkort på en av våra populära makeuplektion el hudvårdsbehandling där det ingår valfria produkter?

Vi har ju så klart en massa julkit också som du får 25% rabatt på hela Dec!

Ha en fortsatt bra måndag!

Kram Maja”

IMG_2509 IMG_2469 IMG_2482 IMG_2493