Hej!

Hoppas ni haft en bra helg!

Det har vi, kul att julen börjar närma sig.

Jag tänkte tipsa om en festlig makeup på julafton. Röda läppar tycker jag hör julen till och är det nån gång man skall våga så är det då! Jag lovar att ni kommer se mkt gladare ut 🙂

Här är produkter jag använt:

Bas: VItamin dayprimer är en primer och fuktkräm i ett som läggs i hela ansiktet för att foundation och puder inte ska röra på sig under dagen. Det sitter bättre samt att du slipper bli lika glasnig i t-zonen med denna under hela makeupen. Den är dessutom oljefri och går utmärkt att lägga kring ögonen där vi oftast har mer linjer. Vitamin dayprimer fyller ut” ojämnheter i hyn så inte pudret tränger ner och framhäver istället.

Idag har ni 20% på denna skönhet enligt julkalendern! Passa på!

Ser det mot förmodan pudrigt ut med ett annat puder du använder kan du spraya en facemist över ansiktet med! Facemist brukar även göra så att sminket sitter ännu bättre under dagen.

face mist

CC- foundation light och ett miniralpuder över som väger lätt på hyn och ger en naturlig lyster. (Wonder powder Mojave/Gobi/Shara/Kalahari/Sinai)

Lägg Highteclighter Platina över hela locket som en eyeprimer för övriga skuggor. Denna går även bra att fästa löst glitter på utan att det rasar ner under ögat.

M/S White, Famous, Jubilee

C/S Ra (Gul)

Cake eyeliner black

Multilash mascara

Blush Nut (går även lägga som skugga el brynfärg. (Love it!)

Lippencil Almost red/Russian

Lipstick China red/slim402

4308

E/P Black /Snowflake/Vanilla(svart penna i ögat till grön, brunögda. Vit el beige penna till blåögda brukar bli finast)

Införskaffa produkter du behöver redan nu för att hinna testa på makeupen innan julafton!

Lycka till!

Kram Maja”

IMG_2867 IMG_2872 IMG_2873 IMG_2876 IMG_2877 IMG_2884