Hej!

Hoppas ni haft det lika bra som vi i jul! Skönt med ngr dagar ledigt efter denna fantastiska julhandel. Men vi ser redan fram emot att öppna i morgon igen kl 10 som vanligt. Då kommer ni möta Sandra åter igen i butiken! Hon fick som sagt en otroligt vacker pojke i Okt och just i morgon är hon tillbaka och svarar på era frågor och funderingar kring hudvård, makeup tips inför nyår och testar gärna olika produkter på er om så önskas. SÅ passa på att ta komma in och fylla på med glitter, fransar och puder till nyårsblåsan”. Röda läppar är ju alltid hett under vinterhalvåret.

I morgon 30/12 är det sista chansen att hinna med våra erbjudanden _

Köp en fotkräm för 85kr och få en handkräm på köpet (passionsfrukt och vanilj!)

50kr rabatt på Multilash mascara (Vår storsäljare!!!)

Köp parfymen Less is more” och få bodymisten på köpet! (395kr)

Här kommer en makeup sen i lördags då jag jobbade. Alla produkter hör till Make Up Stores senaste look ”Moscow”

Vitamin dayprimer ( EN fantastisk dagkräm och ansiktsprimer i ett!) Helt oljefri och håller er makeup hela nyårsnatten lång. Ganska trevligt och komma hem och se likadan ut som innan festen började:-)

Matt foundation Vanilla

Cover all mix

Blothing powder

Wonder powder Sahara el Sinai för en riktigt vinterblek hy (Ger en lätt lystrig hy. Jag älskar denna produkt som även fungerar som en highlighter på käkben och under brynet.

Highteclighter Platina (En krämig vit ögonskugga som fungerar som våran eyeprimer fast mer effektivt för glittriga skuggor!)

Microshadow: Volga( rostbrun med grönt shimmer), Lagoon (Isblå)

Eyedust Crystal

Cake eyeliner black

Multilash mascara black

Blush Carmel

Lippencil Nude beuty

Twingloss Nougat

IMG_3265 IMG_3266 IMG_3270 IMG_3271 IMG_3272 IMG_3277