God morgon!

Efter en sömnlös natt åkte jag på jobbet och tänkte få inventeringen spikad i systemet. Ett par grejer som måste fixas innan jag kan tänka på …ja bara 2-3 veckor till min bebis anländer…förhoppningsvis. Kommer försöka hinna blogga så mkt jag kan men hoppas ni har överseende att det kan bli lite eftersläpande”:-) Fortsätt gärna och kommentera och ställ frågor så svarar vi så gott vi kan. Ett tips till Er som läser bloggen är att även följa oss på Instagram, där kommer uppdateringen vara mer kontinuerlig! @makeupstoreornskoldsvik

Duktiga Amanda kommer bla bli butikschef så länge och finnas i butiken under min mammaledighet. Hon är en fantastiskt duktig MUA och ni kommer få bättre service än någonsin, det lovar jag! Vi önskar henne lycka till!

Ang helgen (Lördag 4/1) finns det lediga sminktider mellan 12.30-15 , Ring för bokning: 0660-16121

Här kommer dagens makeup!

Vitaminday primer

Cc- foundation Medium

Cover all mix

Wonder powder Mojave/Sahara

Blush Gobi

Eyelashes 13mm

Highteclighter Platina (Krämig ögonskugga som fungerar som primer)

E/D Dream (Rosa glittrig), Perfect (Lila glittrig under ögat)

C/S Venus (Snygg vardags skugga)

M/S Muffin (Under brynet), Minimializm (Ny lila skugga som hör till senaste looken inom MUS GLAM

Lippencil Perfect pink

Gloss Zol

Multilash mascara black

E/P Black (Svart kajal i ögat)

Liquide eyeliner black (Flytande)

IMG_3552 IMG_3561 IMG_3569 IMG_3570 IMG_3544 IMG_3546