En mjukare sminkning idag! Jag har använt MS: sun breeze, Rosso Asiago( en ny marble skugga i champagne guld och rosa ton som är ett måste i sminkväskan i vår! Klart snyggaste i sortimentet just nu!
Missa inte Vipkvällen den 4feb då du och dina vänner har 20%rabatt på alla dessa skönheter/nyheter!) & diva! På med volume mascara och cakeeyeliner, klart!!
Ha en fortsatt bra dag!
/Amanda
👌 #makeupartist #makeup #makeups #make #mus #mua #muor #makeupstore #makeupstoreornskoldsvik #smink #lips #swirl #lipgloss #eyes #shadows #news #spring #summer #makeupaddicted #makeuptips #beautytips #beautiful #cosmetics använt MS: sun breeze, Rosso Asiago & diva! På med mascara och eyeliner, klart!! 👌 #makeupartist #makeup #makeups #make #mus #mua #muor #makeupstore #makeupstoreornskoldsvik #smink #lips #swirl #lipgloss #eyes #shadows #news #spring #summer #makeupaddicted #makeuptips #beautytips #beautiful #cosmetics

20140122-145653.jpg