Nu är det hög tid att ta hand om huden lite extra!

Vi är stolta över våran dag och natt kräm Velvet cream. Den lämnar en silkeslen yta som gör det lätt att lägga en makeup på. Doften kommer ifrån svartvinbärsoljan och svalkar lätt på mhuden när du applicerar den. En kräm för er som kräver lite mer!

The Velvet Creme är en återfuktande ansiktskräm med en blandning av fuktighetsgivande, lugnande och aktiva ingredienser såsom Jasmin, svartvinbärsolja, och E-Vitamin. Krämen innehåller Trehalose som verkar antioxidant vilket skyddar din hy från yttre påfrestningar och ökar cellförnyelsen. Den mjuka formulan gör din hy silkeslen, mjuk och återfuktad.
The Velvet Creme passar alla hudtyper och kan användas både dag och natt.

nyckelingrediens

 • E-vitamin
 • Jasmin
 • Svartvinbärs olja
 • Trehalose – antioxidant

 

 The Velvet Creme är en återfuktande ansiktskräm med en blandning av fuktighetsgivande, lugnande och aktiva ingredienser såsom Jasmin, svartvinbärsolja, och E-Vitamin. Krämen innehåller Trehalose som verkar antioxidant vilket skyddar din hy från yttre påfrestningar och ökar cellförnyelsen. Den mjuka formulan gör din hy silkeslen, mjuk och återfuktad.  The Velvet Creme passar alla hudtyper och kan användas både dag och natt.    nyckelingrediens •E-vitamin •Jasmin •Svartvinbärs olja •Trehalose - antioxidant 455 SWE