IMG_6876Hallå där!

Sicken sommar som en bekant sa till mig härom dagen. Det har varit fantastiskt men nu laddar vi för en ännu bättre höst!

Jag kan redan nu avslöja att det kommer att hända väldigt mkt på Make Up Store i Örnsköldsvik i höst och vinter!

Ni som varit med oss tidigare säsonger vet att hösten har mkt att erbjuda både i produktväg och aktiviteter som så.

Ni som inte redan anmält er till ”Stor gala i Örnsköldsvik till förmån för Projekt Playground” 13 Sep på Parken bör göra det så fort som möjligt för att vara garanterad bra plats.

Det är en ära och få vara med kring detta välgörenhetsprojekt sedan några år tillbaka. Vi inom Make Up Store koncernen drog in över en halv miljon kronor till projektet för ngt år sedan och att en gala är på G kring det hela i vår hemstad får man bara inte missa. 1500kr kostar biljetten som ni kan boka hos oss i butiken på Storgatan 3 el bara maila blanketten in till anmalan@ppggala.se
Betala in inträdesavgifen på BG 853-9397, märk betalningen med huvudbokarens namn. Observera att anmälan är bindande.
Senast inbetalningsdatum 8 september!
Önskas faktura, maila eller ring oss!

Varför inte boka företagets kick off i samband med denna fantastiska kväll!?

VI har en tjej som jobbat med projektet i 2 år som kommer inreda lokalen fantastiskt fint för att skapa den rätta känslan. En auktion kommer fortlöpa under kvällen med sjukt fina ”grejer” som jag inte kan avslöja tyvärr. Jag kan bara säga att det är INGET som kan köpas/upplevas annars. Ni kommer få en utsökt lyxig 3 rätters middag med tillhörande dryck och välkomst drink. Det blir mingel med många kända ansikten och artister, husband mfl som underhåller hela kvällen. Självklart så bjuder vi på en färgsprakande show som avslutning. Det kommer absolut att bli en kväll att minnas. Tänk på att ni bidrar genom ert deltagande till ett helt fantastiskt projekt för barn och ungdomar i Sydafrika som behöver vår hjälp! Allt jobb kring detta sker på idiell basis och varenda krona går till välgörenhet!

Läs mer om galan och projektet på FB sidan: https://www.facebook.com/storgalaiornskoldsvik

Passa på att boka in er hos oss i butiken på en make me up den dagen innan ni går på galan för att bli extra piffade och fina! Vi hjälper en med den perfekta glamour sminkningen!

Först till kvarn!

0660-16121

Hoppas ni läsare hänger med och är lika taggade som vi i personalen inför allt som komma skall!

VÄL MÖTT!

Mariann Domeij

http://www.jotformeu.com/form/42185707586363