Fredag-lördag den 24-25 oktober går den årliga Make Up Weekend av stapeln i alla butiker runtom i världen, vilket innebär en helg full av inspiration och exklusiva specialerbjudanden. Vi på Make Up Store i Örnsköldsvik kör varianterna fredagslyx och festlig lördagsfinal, så häng med och låt dig inspireras!

KL 10-19 FREDAGSLYX PÅ MAKE UP STORE
Vi håller öppet en timme längre än vanligt i butiken, för att ge så många som möjligt chansen att boka in sig på något av fredagens alla specialerbjudanden:

* Gå 2 för 1 på brynplock, form och färg
* Gå 2 för 1 på en 30 minuters hudvårdsbehandling och handlar du två hudvårdsprodukter, så får du ett prova-på-kit på köpet
* Vid köp av 2 nagellack får du boka en gratis manikyr
* Vid köp av lösögonfransar får du 50% rabatt på limmet och vi lär dig   att fästa dem
* Sminkning 200 kr (ord. pris 300 kr)
* 20% rabatt på hela sortimentet

Ta med dina kompisar och/eller kollegor och unna er lite fredagslyx och ompyssling innan ni drar vidare på after work eller någon annan tillställning! Ring butiken på 0660-161 21 och boka in dig. Vi tar givetvis hand om drop-in-bokningar också i mån av tid. Anmäl dig gärna här på Facebook också genom att klicka ”Kommer” och bjud in dina vänner till evenemanget.

På lördagen kör vi sedan all in både på dagen och kvällen tillsammans med våra fantastiska samarbetspartners. Kolla in det evenemanget här och se till att säkra din Guld- eller Silverbiljett till höstens grymmaste fest:

https://www.facebook.com/events/1485444938407454/?source=1&sid_create=1304875375

Du hittar biljetter hos samtliga samarbetspartners!

Varmt välkommen in till världens bästa Make Up Store-butik 2014 på Storgatan 3E!

VÄL MÖTT HÄLSAR

/Personalen på Make Up Store i Örnsköldsvik

MAKEUP weekend_