Hejsan!

Här kommer några bilder från vårat samarbete i början av månaden tillsammans med HeavymetAle brewery AB i Sthlm! Det var en helg ”fullspeckad” med aktiviteter, coola sminkningar i tuff miljö,dvs i bryggeriet faktiskt!

Jag och Amanda tog ben trip ner och njöt av en hel helg med massa godsaker, många skratt och trevliga möten med nya människor! En helg att minnas om jag får säga:-) Lina Simonsson som är grundare av bryggeriet är en av flera fantastiska tjejer jag mött med ett brinnande intresse för entreprenörskap. Imponerande hur snabbt deras företag växer! Så håll koll på deras produkter, jag är helt övertygad om att vi kommer få se mer av dem framöver!

Vi tackar för denna gång och hoppas definitivt på ett vidare fortsatt samarbete!

Gå in och gilla deras sida!

http://instagram.com/p/tzoyWJrTIm/

 

 https://www.facebook.com/heavymetale?fref=tsHeavymetale Max Gennel Green 1 1200pxKo Heavymetale Max Gennel Green 3 1200 Heavymetale Max Gennel Green 4 Heavymetale Max Gennel Johan1 1200 Heavymetale Max Gennel orange 2  Heavymetale Max Gennel Purple 1200  heavymetale Yellow Johan Max Gennel 1