Lördagen den 25 oktober avslutar vi Make Up Weekend tillsammans med våra samarbetspartners Bella, MQ, Helhet, Friskis&Svettis, Life, Greens Guld och Scorett genom ett fullspäckat, färgsprakande och hejdundrande party för både tjejer och killar!

Det finns två olika biljettyper (Guld och Silver) att välja på och du kan läsa mer nedan vad som ingår i respektive biljett. Vi har bara 60 Guldbiljetter à 295 kr (endast för tjejer) och 90 Silverbiljetter à 245 kr (både för tjejer och killar) – så det är först till kvarn som gäller!

Anmäl dig här på Facebook genom att klicka i ”Kommer” samt svara i frågeformuläret på väggen om du vill ha en Guld- eller Silverbiljett. Kom ihåg att hämta ut din biljett på  , Make Up Store, Helhet eller Greens Guld så fort som möjligt efter det, för att säkra din plats på höstens grymmaste fest! Bjud gärna in fler vänner till det här evenemanget. Du kan även anmäla vänner som inte har Facebook genom att lämna en kommentar med namn och biljettyp under frågeformuläret på väggen eller så kan de anmäla sig direkt i butiken.

MAKE ME OVER-TÄVLING
Fram till onsdagen den 22 oktober kan alla nominera en tjej- eller killkompis som är värd att pysslas om lite extra i form av en Make Me Over inför avslutningsfesten på lördagskvällen. Enda kraven är att den du nominerar har en Guld- eller Silverbiljett samt finns tillgänglig under dagtid på lördagen. Vi kommer att välja ut en kvinnlig och en manlig vinnare, som kommer att pysslas om av oss, MQ, Helhet, Scorett och Greens Guld under dagen, för att sedan visa upp sina nya lookar på festen.

Du kan antingen lämna din nominering direkt i Make Up Stores butik eller skriva den på väggen här i evenemanget. Om du nominerar här på Facebook, kom ihåg att vi behöver fullständigt namn på den du nominerar samt en motivering till varför just hon/han ska vinna.

KL 10-15 SPECIALERBJUDANDEN PÅ MAKE UP STORE (öppet för alla, krävs ingen biljett)
Under butikens ordinarie öppettider på lördagen erbjuder vi följande:
* Gå 2 för 1 på brynplock, form och färg
* Gå 2 för 1 på en 30 minuters hudvårdsbehandling och handlar du två hudvårdsprodukter, så får du ett prova-på-kit på köpet
* Vid köp av 2 nagellack får du boka en gratis manikyr
* Vid köp av lösögonfransar får du 50% rabatt på limmet och vi lär dig att fästa dem
* Sminkning 200 kr (ord. pris 300 kr), men för de med Guldbiljett till kvällens avslutningsfest kostar sminkning endast 150 kr
* Alla ögonskuggor 100 kr/st
* 20% rabatt på hela sortimentet (går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden)

KL 16-19 FÖRFEST PÅ MAKE UP STORE (Guldbiljett)
Avslutningen på Make Up Weekend börjar med en förfest för alla tjejer med en Guldbiljett på Make Up Store tillsammans med våra samarbetspartners. Här ingår:
* dryck och tilltugg
* mingel med oss och alla våra samarbetspartners
* våra och alla samarbetspartners erbjudanden och tips samt chansen att själva få prova på
* varsin lyxig goodiebag
* tävlingar, där det finns chans att vinna fina priser
* Alla ögonskuggor 100 kr/st
* 25% rabatt på hela sortimentet (går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden)

KL 19-22:30 MIDDAG, MODEVISNING OCH PARTY PÅ BELLA (Guld- och Silverbiljetter)
Efter förfesten möter vi upp de tjejer och killar som har en Silverbiljett på Bella. Här ingår:
* middag i form av en mingeltallrik: heta kycklingspett, grönsaksstavar, färsk frukt, marinerade oliver, tomat- och fetaostsallad, tunnskivad ytterfilé, bönsalsa med koriander, potatissallad med kapris och äpple, romansallad och vitlöksbröd samt en dryck (öl/cider/alkoholfritt eller ett glas vin)
* specialpriser i Bellas bar till kl 22:30
* en färgsprakande modevisning
* presentation av de två Make Me Over-vinnarna
* utlottningar av fina priser
* tävlingar
* överraskningar
* trubadur
* inträde på Harrys
* balkongen på Harrys är bokad för oss efter kl 22:30

Skriv här på väggen eller kontakta butiken om du har några matallergier, är vegetarian eller liknande.

Förutom allt ovan som ingår i din Guld- eller Silverbiljett, så kommer dessutom några samarbetspartners och sponsorer att ge dig vissa rabatter när du visar upp din biljett i kassan mellan den 25 oktober och 1 november. Så se till att spara din biljett även efter själva VIP-festen! Mer information om detta kommer att publiceras här i evenemanget samt under kvällen den 25 oktober.

Åldersgränsen för att delta på den här avslutningsfesten är 18 år.

Har du frågor? Kontakta butiken på 0660-161 21 eller ställ din fråga här på Facebook. Vi kommer att uppdatera det här evenemanget löpande.

Varmt välkommen in till världens bästa Make Up Store-butik 2014 på Storgatan 3E!

frambak__program uppslag_program_24_25okt