Hallå’
Skrapa rutorna och på med dunjackan, välkommen vintern! Medans jag skickat en gullig tjej på intensiveutbildning i Sthlm jobbar vi andra på i butiken för full huggning. VIP kvällarna är i princip fullbokade fram till och med jul men nästa torsdag 13 Nov har vi fått en avbokning. Så är ni ett häng tjejer el arbetskamrater som är sugen att delta på en kostnadsfri VIP kväll ( minst 10st) ringer ni bara butiken och bokar in er! 0660-16121 först till kvar!

När man är hemmavid händer det att makeupen blir lite enklare. Bas, ögonbryn mascara och en eyeliner lyckades jag med idag😂

Cc foundation medium
Cover all mix
Dual foundation Sthlm
Wonder powder Namib
Eyepencil darkestshadow , Forrest
Maxlashes mascara
Tri brow colour
Bästa borsten #110

Trevlig kväll!
/MD

IMG_5340.JPG

IMG_5339.JPG

IMG_5343.JPG

IMG_5338.JPG

IMG_5337.JPG