Hejsan!

Välkommen tillbaka!
Vi har haft bloggen vilande ett par veckor nu. Detta beror på lite olika saker. Väldigt snart är min mammaledighet slut.
Det är dags att börja jobba igen…
Det är blandade känslor eftersom jag inte kommer vara i butiken på heltid framöver. Under min mammaledighet har jag fått erbjudanden och uppdrag på olika håll som är svåra att tacka nej till.
Jag har sagt det förut och säger det igen, jag har aldrig känt mig så trygg med personalen i butiken någonsin som nu.
Amanda, Jennie, Tilde, Sanna och även Emma och Karin som jobbade lite i somras.
Ni gör ett fantastiskt jobb och jag är enormt stolta över er alla! Lojal personal har alltid varit väldigt viktigt för mig.
Jag strävar efter att utveckla dem och mig själv som individ hela tiden. Hoppas ni kunder också känner och ser att vi gör allt för att bla tillfredsställa era behov och ge bästa tänkbara service VARJE GÅNG ni besöker butiken.
Kom och besök oss på Storgatan 3 i Övik, nyheterna börjar så smått rulla in i Feb och på Torsdag kl 18:00 drar första Klubbkvällen igång, ta med dina vänner och låt oss överraska och inspirera er. Make Up Store är ett levande koncept, vem vet vad morgondagen erbjuder!?😃

Vi ses väl på Torsdag hoppas jag!

Kram Mariann Domeij

Dagens inspiration

Cc Foundation medium
Cover all mix
Blothing powder
Wonder powder Gobi/Sinai
Eyeprimer tinted
MS Old lace, Hero, Watt, Pollution
Eyedust Frida
Luquide eyeliner
Eyepencil Black
Max Lashes mascara Black
Eyelashes 13,10 mm
Blush Hero
Lippencil Royal pink
Lipgloss led Midnight sun

IMG_8493

IMG_8499

IMG_8495

IMG_8519