Hej alla läsare av vår blogg!

Den här bloggen är till för att förmedla possitiva inspirationsbilder och info kring vad som händer och sker inom mitt företag Make Up Store Örnsköldsvik! Det har genom åren varit bra besöksantal och kommentarerna och omtalen har alltid varit fantastiska. Aldrig har jag under mina 10 år som egen företagare bemötts av elaka eller negativa kommentarer, bara positivt faktiskt! Och själv har jag alltid varit positiv och uppmuntrande i mina kommentarer till andra.
Men efter ett inlägg jag nyligen fått ta del av, blev jag riktigt upprörd och känner att jag måste försvara ramförallt min personal. Det är dom som jobbat mest de senaste åren och som gjort ett kanonjobb! Aldrig tidigare har butiken gått så bra som den gjort och gör nu! Jag måste tydligen klargöra det! Anledningen till att jag inte är närvarande i butiken varje dag är att jag har fått andra spännande uppdrag som lockar! Jag kan meddela att ni Make Up Store älskare och andra kan sitta lungt i båten, butiken kommer rulla på i vanlig ordning med en massa roliga Eventkvällar, samarbeten och överraskningar!

Men man slutar aldrig att förvånas av folks dumhet och kortsiktigt tänkande!
En person som utger sig för att kunna, veta och besitta kunskap inom alla möjliga områden utan någonsomhelst professionell utbildning, lägger ut ett sådant inlägg på ett intranät för att höja sig själv på något sätt, är skrämmande!
Men det bevisar ju bara vem man är och vad man står för!
Alla tänkande människor genomskådar dylika försök till illdåd!

För övrigt är vi fullbokade på balen 2015….

Mariann Domeij

IMG_9155-0