Till helgen vankas äntligen Make Up Weekend här på Make Up Store i Övik. 

Öppet tider fredag 6/3 kl: 10-18 

Lördag  7/3 kl: 10-16

En hel helg full av makeupoch- hudvårdstips, brynplock, form och färg, en massa erbjudanden, samarbeten och andra överraskningar! Med full personalstyrka är vi fullbokad med makeuper hela fredagen! Även lördag händer det mkt i butiken. Häggströms Modehus i Lögdeå finns på plats kl 12-15 för att ge er inspiration och personliga tips och råd inom vårens trender. Speciellt märken som Twist&Tango,VILA, Gant, Tiger mfl 

Kom i tid, kl 12:30 kör de igång på nedre plan, och du, det är kostnadsfritt! Först till kvarn (max 30 platser)

Under Lördagen kommer även @helhet vara på plats och styla 2modeller festfina /bröllopsinspirerat samt ge tips och råd hur du bäst lyckas med ditt hår!

Har ni funderingar el frågor kontaktar ni butiken på tel 0660-16121 Glöm inte ta med en vän till butiken och handla dina favoritprodukter till fantastiska erbjudanden, och var med om utlottningen utav en makeover värde 2000kr från alla samarbetspartners !

Mer info hittar du i vårt programblad i butiken!

Vi ses och hörs vänner!

Väl mött!

Varma hälsningar från oss!

/VÄRLDENS BÄSTA MUS PERSONAL❤️

Edit