hallå alla bloggläsare!

Nu börjar vi väl känna av våren i luften och sommaren är inte långt bort. Dags att boka tid för  den inspirerande makeup rådgivning vi har att erbjuda på Make Up Store! Vi vill hitta rätt färger för dig och dela med oss utav nyheterna för säsongen! 0660-16121 för tidsbokning …

Som egen företagare och styrelsemedlem ser jag det som en självklarhet att vara medlem i just Företagarna”. I morse var det åter dags för frukoststudion som har blivit ett riktigt lyckat evenemang och som kommer fortsätta längre fram i vår.

Samt igår besökte vi även det framgångsrika företaget Jonsson & Söner. Imponerande käftkrossar tillverkas och att få följa arbetet under en dag var väldigt spännande!

Är inte du medlem i Företagarna?  men kanske vill veta mer om deras förmåner innan, kan du gå in på vår hemsida men även följa oss på FB, och vårt styrelsearbete framöver!

”Vi kontaktar presumtiva medlemmar för att berätta om vårt arbete med att skapa dom bästa förutsättningarna för företagare i vårt län, samt vilka fördelar ett medlemskap i Sveriges, länets och kommunens största organisation och nätverk innebär för dig som företagare”
Ha det gott så länge!

http://www.foretagarna.se/RegionForeningssidor/Vasternorrland/kontakt-wecall/
Hörs och ses!

/Mariann Domeij