hallå alla glada kunder och bloggläsare!

Det har varit lite kyligt med inlägg sista tiden här. Det beror bla på att jag bytte bana” till viss del , gör några månader sen. Jag har inte hunnit med helt enkelt det jag egentligen brinner för…Med en man som reser sjukt mkt under året och 2 små barn hemma, jobb till 110%, styrelseledamot i Företagarna, ideellt arbetande för välgörenhets projektet Project Playground…räcker tiden helt enkelt inte till…

Ganska nyligen avslutade jag min tjänst som säljare för Volvo. Ett break för att nån gång ev komma tillbaka, el inte…Det var ett beslut som jag fattade tillsammans med min familj. Det har varit en fantastisk lärorik tid på Bilbolaget och jag är och kommer ALLTID vara en stolt ambassadör för just Volvo! Grymt bra företag! Kanske återvänder jag en dag…

Detta innebär att jag fortsättningsvis kommer driva Make Up Store i Örnsköldsvik vidare och kanske till och med ta till högre höjder! 

Jag ser fram emot att träffa er kunder igen och passa nu på att boka in en tid igen för en makeupkurs, jag och mina kollegor hjälper dig hitta rätt produkter inför sommarens alla tillfällen!

Stor kram från mig till Er!

/Mariann Domeij