Hej alla glada!

Sommaren börjar visa sin rätta sida, solen ger mer energi till allt! Har haft turen och fått tillbringa en vecka med min familj i Bulgarien. Där fick jag lite färg som gör att makeupen blir roligare att sminka med färg.

Här har jag använt vårt krämiga, återfuktande läppstift som är tvådelat. En mörkare lila ton innerst som kläds av en rosen rosa ton runtomkring. Ett djup i läppen skapas och samtidigt ger ett fylligare intryck. 

Ett annat alt är att anv en mörkare penna under läppstiften men börja inifrån och låt den tonas ut i landet där markeringen görs som vanligt. Kom in och testa!

Ni har väl inte missat att vi säljer ut hur mkt produktgrupper som helst nu i väntan på de nya som kommer framöver!
Nu kan verkligen fynd göras bland favoriter som alla populära ögonskuggor! 

Vi ses i butiken!

Kram Mariann