god kväll!

Har som sagt varit utflugen några månader från butiken för ett annat jobb på Volvo.

Nu tillbaka i butiken på heltid vilket innebär lite omstrukturering igen. Dags att ta tag i verksamheten på riktigt och satsa till högre höjder. Jag erkänner mig vara en dålig förlorare” och kommer alltid sträva efter att bli världens butik igen , som just vi vann förr förra året. Det är viktigt för mig att tar jag på mig ngt, så gör jag det fullt ut!

-Jag hoppas nu just ni grymma kunder ,medlemmar och Öviksbor hjälper oss att nå målet igen så småning om. 🙂

Ni har varit riktigt grymma hittills och stöttande gällande utvecklingen av butiken och därför kommer det kännas extra kul att få ge Er ngt tillbaka under hösten 2015 och våren 2016. Kan inte säga så mkt utan låter det mesta bli en överraskning . Men det självklara målet är att ge ännu bättre service i butiken, erbjuda ännu bättre produkter och tjänster!

Jag hoppas hinna med 10års jubileumet med längre fram, info kommer…!

Jag ser fram emot ännu en ny säsong med Make Up Store, en fullspäckad höst med många aktiviteter tillsammans med just Er och min personal!

Väl mött

Kram

/Mariann


Produktinformation

Primer för foundation :Firm Serum

Matt foundation Olive

Cover all mix

Dual foundation Paris

Marble Blush Breccia

Eyeptimer clear

Microshadow Boheme, Satin, Volga, backstage

Eyedust Lounge

Cake eyeliner darkgrey

Multilash mascara

Eyelashes, Pricken över i:ET i din makeup!

Lippencil lollipop

Lipgloss wand Orchid 75kr

Brow eyepencil #3

Tri brow colour