Hej på Er!

Helgerna i butiken är verkligen supertrevliga! Det är kanske många som är laddade för kvällens kommande aktivitet och samtidigt avnjuter sin ledighet!

Glödjen att få rå om er kunder och kanske göra eran dag lite mer speciell är glädjande!

Har sagt det förut och säger det igen…

-jag är sååå otroligt tacksam och glad över att få driva eget företag inom det jag verkligen brinner för och som faktiskt blivit en livsstil. Att också fått möjligheten att sitta i arbetsgruppen för PPG galan för andra året i rad och fått jobberbjudanden inom andra koncerner har både varit utmanande och smickrande.

Jag kunde aldrig drömma om att jag skulle nå dit jag nått idag för snart 10 år sen!

Jag startade verkligen på vinst el förlust 2005 i Oskar gallerian och kämpade mig fram med höga hyror, stor investering och mkt jobb ( som jag inte hade en blekaste aning vad det innebar innan uppstarten)

Idag vet jag att hårt arbete lönar sig och att alltid blicka framåt. Ge aldrig upp, jag har varit en dålig och är en dålig förlorare… Denna resa jag gjort måste jag medge att det har varit till min fördel att vägra förlora, trots många spelulationer från början, att denna affärsverksamhet inte kommer att fungera i längden i lilla Örnsköldsvik.

Det är ngt jag aldrig glömmer från ”galleriatiden” varje dag stod äldre ”gubbar” utanför butiken och pratade så högt så det inte gick att undgå samtalsämnet… som handlade om Mig och butiken. Det var inte positiva ord om jag säger som så…

Jag försökte fokusera och gav mig attan på att visa dem att butiken en dag skulle blomstra precis som jag ville.

Nu har det gått 10 år sedan dess och jag vill säga att butiken börjat blomstra men kommer slå ut på riktigt efter årsskiftet då vi byter skepnad”.

Ännu en gång gör jag en storsatsning och bygger om. Många är vana att se allt i svart:) ”låter det vara osagt och att det får bli en överraskning helt enkelt” tror ni kommer älska det!❤️

Denna tid som egen företagare och franchisetagare till just Make Up Store har verkligen format mig till den jag är idag. Oerhört tacksam över familj och vänner som stöttat mig från dag 1!

I och med att butiken firar 10 år nu i September anordnar vi ett jubileum ihop med salong Helhet som för övrigt också har 10 års jubileum !

Tillsammans bjuder vi upp till en hel kväll i entréhallen som med storslagen makeup och hårshow (jag kan avslöja att vi aldrig tidigare gjort ngt liknande som denna!

Helt magiska kreationer med special uppsydda kläder för varje unika modell! Guldbaren invigs med happyhour och underhållning !

Live musik av vår kära övikskändis Stina Joza , mingel, bubbel, tilltugg, prova på produkter på plats , goddiebags, lotterier och mycket mer!

Detta sker alltså på Fjällräver Center 26 September! Biljetter hittar ni i butiken och på Helhet fr.o.m. Måndag !

Detta betyder mkt för mig och butiken, jag hoppas vi ses där! ❤

Väl mött !
/Mariann Domeij

Make Up Stor Örnsköldsvik

070-2700082

image
Skickat från min iPhone