Stina Joza gästar oss på 10års jubileumet!
Stina Joza i Svensktoppen nästa

Ö-viksartisten tävlar med sin låt ”Start A New”. Lyssna här.
Det kom in trettiosex bidrag, och nu har juryn valt ut fem bidrag som kommer att höras i P4 Västernorrland under maj månad och får spelas live under delfinalen i Sundsvall den 10 juni. Ett av de fem bidragen är ”Start A New” av och med Stina Joza från Örnsköldsvik.
Stina Johansson, numera aktuell med artistnamnet Stina Joza är sångerska och uppvuxen i Sunnansjö utanför Örnsköldsvik. Stina har studerat musik i England och avslutade studierna med en egen Englandsturné i höstas. Tidigare har hon deltagit i riksfinalen av Musik Direkt tillsammans med systraduon ”The Perfect Pair”.
Det är mycket positivt som händer i Stinas liv just nu. Nyligen höll hon konsert inför ett välfyllt torg när hon var årets artist under Earth Hour i Örnsköldsvik. Hon är nu också aktuell med singeln ”Start A New” och satsar helhjärtat på musiken.
– Intresset för musik ger mig inspiration i livet. Att jobba hårt för något jag brinner för och hitta nya vägar; att skapa och få känna tillfredsställelse i att utvecklas är viktigt, säger hon.
Från nu och till och med den 10 juni kan västernorrlänningarna rösta på sin favoritlåt via sms till 72250. För att rösta på Stina Joza, eller något av de andra bidragen – gå in på sverigesradio.se. Lyssna på ”Start A New” här.
– Den geografiska spridningen är stor i år. Kramfors, Timrå, Sollefteå, Örnsköldsvik och Sundsvall är representerade och det har till och med smugit sig in några jämtar i startfältet. Både det spröda och det maffiga finns med och det ska bli väldigt skoj att se hur låtarna tas emot av lyssnarna. Jag hoppas förstås att vår vinnare kan ta sig ända till riksfinalen på Liseberg i år, säger projektledare Karin Lönnå.
 
 
Relaterade länkar: 

Svensktoppen nästa

Stina Joza ”Start A New”

Dela med dig av denna artikel på: 
Share on pinterest_share Share on google_plusone_share Share on email Share on print More Sharing Services
NILS ÅGREN

0660-72 675

nils.agren@7an.se