Hallå och god kväll !!!

Hopps ni haft en bra dag! Nu börjar biljett försäljningen ta fart och vi uppmanar alla Ni som tänkt gå på vårat jubileum 26 Sep i Fjällräven center , att köpa biljetter senast på måndag 21/9 just för att vi ska kunna planera mat och dryck som ingår i biljetten så bra som möjligt.

Vi har nu fått se den jubileumsdryck som tagits fram speciellt för just eventet! Detta samarbete med just Heavy MetAle Brewery AB började redan för ett par år sedan, då en av mina bästa vänner sammanförde mig med Lina Simonsson (grundare) i Sthlm.

Jag och min kollega Amanda åkte då ner gör att göra ett jobb i samband med lanseringen av en ölsort och samtidigt inviga bryggeriet! Vi har mkt goda minnen därifrån…:-)

De för övrigt samarbetar med stora hårdrocksband som bla Whitesnake, Crusiefide Barbara mfl. Finns nu även på Systembolaget.

I övrigt så är vi stolt att kunna bidra till Hockeyproffsens stiftelse Icebreakers med att skänka allt överskott i evenemanget till just barn och ungdomar i Vösternorrland. Ni kommer också att ha möjligheten att swisha pengar dit under kvällen.

Vi hoppas få se just Dig på Jubileumet!

Väl mött!
/Mariann Domeij

Make Up Store Örnsköldsvik