God morgon’

Det hör med färg är inte alltid lätt att veta vad man passar bäst i gör nyanser, oavsett kläder hår el smink.

Jag kan skälv känns att jag velat vara ”varm” i mina färger ( oftast på sommaren) då man haft solbränna och känner sig rätt fin i naturliga färger. På nåt sätt faller jag alltid tillbaka till det mörkare mot hösten och tror många känner igen sig i detta. Så klart kul med variation och det är verkligen nåt vi på Make IP Store kan erbjuda. Oavsett varm el kall har vi nåt göt alla. Vi har aldrig någonsin haft ett sånt brett utbud bland våra foundations, puder och framförallt färgkosmetiken! Honomatt göra ett besök i butiken får du tips och råd men också professionell hjälp med vilka produkter som passar just dig utifrån dina behov, önskemål och färger!

Eller varför inte boka en privat make up lektion, gå på gruppkurs, VIP kväll el en klubbkväll!

På måndag har bla en kostnadsfri gruppkurs i shading och contouring!

Hå in på vår FB sida Och anmäl dig!

Hoppas vi ses!

Dagens make up

Produktinfo

Microshadow Bold, scarlet, Cava

Eyedust Surface

Eyepencil Darkrst shadow, black

Multilash mascara

Eyeprimer clear

Cc foundation medium

Cover all mix

Loose powder Mellow Yellow

Wonder powder Gobi

Lippencil Passion

Lipgloss Duo Pancy
image image image image image image image