Ja har fått många förfrågningar både på mail , FB och i butiken av kunder och andra  i min omgivning, om jag inte jobbar kvar på Volvo längre!?

Stämmer, jag sa upp mig i Maj efter 5 intressanta och utvecklande månader inom koncernen. Det tackar jag för. Spekulationer har varit sen att jag efter 10 år lämnar mus för just bilbranschen. Lämnat gjorde jag aldrig. 

Jag hade möjligheten att prova ngt nytt i livet som gett mig så mkt tillbaka. Nu vet jag tex vart jag hör hemma på riktigt.

Vart hjärtat bultar och vad jag helst av allt vill vara… 

”Fortsätta driva mitt företag och utveckla verksamheten och mig själv som egen företagare i många år till!!!

Jag har saknat både Er kunder, butiken , hela konceptet men framförallt att jobba med världens bästa produkter. Ett ledande kosmetika märke som jag verkligen står 100% för!

Jag hoppas ni kunder ska uppskatta att jag nu är tillbaka på RIKTIGT och jag vill och kan lova, att jag är här för att STANNA! 

Jag bara längtar att få ta emot er från arbetslaget, vänner och bekanta, föreningar och intresseorganisationer, ja alla är välkommen till oss på Make Up Store i Örnsköldsvik! 

På en grupp/ VIP kväll tar vi emot alla dagar i veckan fram till jul! Passa på att dra ihop ett gäng tjejer och boka in en helkväll tillsammans hos oss, kort bara, ni kommer bla få ta del av de senaste makeuptrenderna,prova på hudvårdsprodukterna och ta del av tipsen från proffessionella makeup-artister under ett och samma tillfälle. Alla har möjlighet att prova på under vägledning och få hjälp att hitta produkter /färger som passar just dig’

Vi som jobbat har alltid lika roligt som ni dessa gånger! 😊

Nu hoppas jag få möjligheten ta emot Er härliga kunder på RIKTIGT igen!

Vänta inte, hör av er så bokar vi in nåt tillsammans! Som sagt jsg ser fram emot att träffa Er igen!

Stor kram till Er!
/Mariann Domeij