Hej och god kväll!

Borde blogga tidigare på dagen men hinner  inte med riktigt alla gånger när gubben reser och barn ska på dagis och skola, samt många bokningar på mornarna nu för tiden vilket är jättekul och komma igång direkt! Måste säga att hag jobbat på ett annat sätt idag än för 10 år sen då jag startade😆

Planeringen och schemaläggningen framförallt. Ett måste för att jag ska kunna ha ett inre lugn och inte alltid vara i sista stund med allt..

Sen har vi även en praktikant denna vecka som jag skolar in i ”vårt jobb”, försöker ge henne mkt tid och info och så klart  få ut så mkt som möjligt av praktiktiden. Kom själv ihåg hur jag tyckte det var när MSN var 17 år… 

Just nu håller vi på tömma vårt gamla lager  och renovera gruppkurslokalen:) golv väggar tak belysning ska fräschas upp.  Ja allt tar sin tid, dåliga ursäkter kanske för att inte hinna blogga ,om prioritering och planering kanske är dagens nyckel till framgång.  

Här kommer dagens inlägg ialf, bättre sent än aldrig. 

Alltså jag säger bara, KOLLA in våra nys Eyedust! Vilka fantastiska ögonskuggor! Blir som små fina kristaller på locket!

Här har jag anv min favorit Lilac!

Övriga produkter

Cc foundation light

Cover all mix 

Blothing powder

Wonder powder Mojave

Blush Seashell

Eyeprimer tinted

Microshadow Louder, Pink frost, Masai

Eyedust Lilac

Luquide eyeliner Black

Eyepencil black

Tri brow colour

Duo contouring light

Lippencil Farytail dream

Lipgloss Mallow  (kampanj 100kr! Tom 31/10)

Ha en bra kväll!

/Mariann