Visste ni att vi har fantastiska nagellack i över 100 olika nyanser!?

Färgkosmetiken är galet bra just nu i sortimentet och det blir bars bättre med tiden. Hela konceptet byter snart ”shepnad” och många nyheter börjar droppa in i nya förpackningar med ännu bättre formula. Då pratar jsg inte bara om alla ögonskuggor. Idag har vi haft ngr bokningar med naglar. Manikyr 1h med våra lack som:

Lagar ojämnheter el fyller ut och jämnar till om du har en nagelförlängning som borde ”fuskas till” den är ett måste för naglar som skivlar sig ”Rigde filler”

Underlagt ”Base Coat”

Nailpolish ”Paris” (mjölkfärgad nyans)

Över lack ”Top Coat” finns i glans el matt!

Nailpolish ”Hardner” är en nyhet som stärker dina naglar enormt! Alltid överst!

En annan nyhet i nagellackshyllan är ”No more yellow” detta lack tar bort gula toner som kan visa dig efter att du tagit bort ett lack el vill byta färg. Alla lack i hyllan har ett namn på ngr som jobbar inom koncernen. Här är mitt som är ett 3D lack. Ljus och kall vintrig färg, el vad tycker ni!?

  
Kolla in den här duktiga nageltjejen @justmynails (Övikstjej så klart)😉
  
 
Nedan ngr sminkade kunder från igår:)

 Makeup by Mariann  
  Makeup by Mariann  
   Make up by Tilde