God morgon!

November redan och många börjar redan nu tänka på julklappar och ser fram emot ledighet. Inklusive mig själv:-) Varför inte ge bort ett skönhetsladdat presentkort på någon av våra makeupkurser el hudvårdsbehandlingar. I presentkortet ingår då valfria produkter till ett värde av 495kr! Tiden för behandlingen ringer du och bokar när det passar just dig. Presentkortet gäller under hela gånga året som sagt!

I går hann jag inte slänga in dagens makeup. Men här kommer den ialf. Som ni redan sett och hört så har vi äntligen fått in alla nya cake eyeliner och säljer ut den men gammal förpackning för 20% rabatt! Kom in och kolla in de nya redskapen och eyeliner penseln till! Vi har verkligen ngt för allt på Make Up Store!

Produkt info!

Smoothing primer (ÖNSKELISTAN!)

cc foundation, medium

cover all mix

WOnder powder Kalahari

BLush Lush

Lippencil Old rose

Lipstick First kiss

Eye primer clear

Microshadow Muffin, Amber, Cupol, Fashion, Smog

Cake eyeliner black

;ultilash mascara black

Eyepencil Black

Tri brow colour

Eyelash Doll

Trevlig Onsdag!

 

/Kram Maja

 

IMG_5851  IMG_5881 IMG_5882

IMG_5869