godmorgon!’

Äntligen börjar snön komma så smått, håller verkligen tummarna att det blir en vit jul.

nu har vi fått in de efterlängtade julkitten i butik!

bilder och mer info kommer under dagen!

I vanlig ordning kan ni ge bort skönhet i julklapp på en av våra populära sminkkurser där produkter ingår i priset! Detta är helt unikt för Make Up Store och har alltid varit. Tanken med våra kurser är att ni kunder ska få en proffessionell utbildning i hur ni bäst framhäver er skönhet. El kanske bara vill skämma bort er själva och se behandlingen som egen tid och ren njutning! Vi ser fram emot att få pyssla om just dig i jul och framförallt efteråt. Bokat ni dessutom kursen innan 28/2 2016 erhåller ni en gåva värde 200kr!

Det vi också erbjudit i 10 års tid är våra populära tjejkvällar! Dessa tillfällen samarbetar vi alltid med andra aktörer och företag, vilket har visat sig vara framgångsrikt. Kul att flera tar efter och börjar samarbeta ihop. Sen att tjejkvällar blivit ett framgångsrikt recept är tydligt. Krokar vi arm med varandra blir det oftast bäst i slutändan. Som Styrelseledarmot i Företagstns jobbar jag och styrelsen bla med bla utveckla samarbeten, aktiviter och utveckla ett bättre företagsklimat för Örnsköldsvik och hela regionen. Igår hade vi ett sånt bra möte! Genom kunskap med varandra, nätverks kan vi påverka detta gemensamt!

håll ögon och öron öppna , i feb smäller det ordentligt med en sån kväll! Det vill ni inte missa!

Ang tjejkvällar har vi blivit fullbokade 2 kvällar i rad , Torsdag 25/11 & Torsdag 26/11 i butiken! Så kul! Om du är nyfiken på våra kvällar och evenemang el inte fick plats denna gång, ring butiken för info så hittar vi en lösning!

Varmt välkomna till oss på Make Up Store med proffessionella makeup-artister på plats!

/Mariann Domeij Make Up Store Örnsköldsvik

Detta bildspel kräver JavaScript.