Hallå!

Snart står julen för dörren och igår fick jag och Tilde verkligen känna på den med många deltagare på vår contouring kväll samt några sminkningar/ bokningar som skulle på tjejkvällen på Carstedts i går kväll. Vi fick bla  piffa till konferencier Ulla Sjöström som också är känd initiativ tagare till Project Playground galorna vi anordnat 2 år i rad nu i just Övik. En härlig kvinna som gör väldigt mycket för utsatta barn i olika länder men framförallt för Örnsköldsvik. Hoppas ni fick en trevlig kväll ni som deltog.

I butiken hade vi fullt hus av härliga intresserade kunder på contouring kväll. Eftersom den snabbt blev fullbokad har vi  deltat upp gruppen i två och kör andra delen i kväll. Ni som inte hann med att komma i går är varmt välkommen ikväll 17:30 kör vi igång. Några sjukanmälda har inkommit så platser finns för er i så fall. Passa på att fynda julklappar!

Trevlig Torsdag!

Väl mött!

Mariann med Personal

image1IMG_5830

IMG_6059IMG_6068