Hej!

Vilken dag! Efter att jag inte kom iväg i tid i morse pga av olika omständigheter och Tilde missade bussen var vi lite yrvakna vid öppningen, så klart är folk ute i tid och hänger på låset på lördag morgon som denna:-) Fantastiskt roligt och att julhandeln äntligen dragit igång!

VI har haft sminkningar och en del håruppsättningar idag. Bröllop och julfester som väntar och vad passar då inte bättre än att få sin festmakeup fixad. Bilder från helgen kommer på måndag. Här är dagens…

Trevlig helg på Er!

Kram Maja”

Produkt info

Smoothing primer

cc foundation light

Cover all mix

blothing powder

Wonder powder Mojave

Blush carmel

Eyeprimer

Microshadow Marilyn, Satin, Kakaw, Fashion

Eyedust Lilac

Cake eyeliner black

Multilash mascara

eyelash 13mm

EYepencil black

Tri brow colour

Lippencil Russian Bourdaux

Lipstick Icon