Hej hej!
Plus och minus, det är verkligen från dag till dag, inte det lättaste att klä sig när det blir väderomslag på det här viset. Själv föredrar jag nog bar backe och plus 14 grader som kallast. 😆 men för barnens skull är snön välkommen så klart i måttlig mängd…
Igår hade jag en kund på manikyr. Vi filade och snygga till hennes egna och förstärkte upp dem med ”Aqua fix” ett lack som stärker och till viss del bygger upp och ihop din nagel. Själv använder jag den när mina egna börjar växa ut för mkt efter en förlängning. Ser snyggare ut längre. För ett tag sen provade jag göra mina naglar igen hos ett proffs( brukar inte kunna ha det jämt eftersom det stör mig i jobbet med uppackning av kartonger varor mm) brukar gå till olika, beroende på vem som har bäst tid som schemat ser ut🙈, Kan varmt rekommendera Katja i Bjästa på ”C You”.
Vi fortsätter vårt super erbjudande i Dec
Glitter 100kr!!! Här applicerade vi samma som jag hade på mina ”Hologram” kul att inspirera andra ibland!
Glöm inte köpa presentkort i julklapp hos oss till din kära!
Vi ses i butiken!
Kram Maja”