Halloj på er och god fortsättning!

Bara några dagar kvar nu på det gångna året. Jag bläddrar tillbaka i bildarkivet och ser att vi haft en hel del aktiviteter i butiken under 2015. En del minns jag bättre än andra så som Project Playground galan i Augusti, 10-år jubileumet på Fjällräven Center, Vip kvällar med varierande  företag både lokalt och rikstäckande. VI har haft äran att få ta emot många härliga tjejgäng, arbetsgrupper och idrottsföreningar på inspiriations kvällar i vår gruppkurslokal som oftast slutar med annan aktivitet i anslutning. Klubbkvällar i vanlig ordning och samarbeten med andra företag runt omkring i Örnsköldsvik dels för att skapa och utveckla affärsmöjligheter och nätverka med varandra. Nätverkande och deltagande i olika seminarium har alltid varit självklart för mig för att utveckla företaget, många träffar så klart med Företagarna och Klöverdam.

2013 utsågs butiken till världens bästa! Jag minns det som igår när jag var nyförlöst med mitt andra barn och Amanda Andersson ( butikschef under tiden och en av mina många duktiga tjejer i butiken) hörde av sig samt dåvarande support Anders Vesterlund från HK meddelade mig från kick offen i Stockholm i Feberuari. Jag grät av glädje, att året innan vinna Sveriges butik kunde jag aldrig drömma om denna utmärkelse redan året efter. Jag är och har alltid varit grymt tacksam över all support jag fått från personal familj och vänner, kunder  som stöttat mig genom de tuffa åren som gått. Jag älskar mitt jobb och kommer fortsätta stäva efter att utveckla företaget ta Öviksbutiken till nästa nivå! Det blir ett av många nyårslöften 2016! 

Tack till alla!

Kram 

/Mariann Domeij

 

IMG_8994

Detta bildspel kräver JavaScript.