God morgon!

Äntligen införskaffat mig en bättre kamera. Enkelt och smidigt med en mobilkamera men blir inte alltid lika bra upplösning och kvalitet på bilderna som man önskar. Tar så klart lite längre tid att publicerea men hoppas få mer tid framöver till att fortsätta inspirera och ge tips och råd inom makeup-jungeln. Så häng med här på bloggen för att ta del av nyheter som nu ramlar in varje vecka. Nedan finner ni några av de nya moonshadows! Grymt snygga 3d skuggor med fantastiskt pigment!

Vi väntar tålmodigt på vissa produkter fortfarande som inte hunnit komma i den nya förpackningen men håll ut, det kommer 🙂 Tills dess finns många alternativ så länge!

En av mina favorit produkter som är relativt ny för oss är Cream to poweder. En täckande puderfoundation som är matt. Tunnare än studio foundation men krämigare än Dual foundation. Fungerar lika bra som en concealer som foundation/puder. Ja allt i ett!

Här använder jag 2 nyanser för att jobba mer med contouring. Alltså en mörkare för att dölja och framhäva på rätt ställen och så klart den ljusa att blanda ut med:-)

Kom in och prova ut din färg, vid köp av 2st erhåller du 20% rabatt på den ena!

Övrig produktinfo

Cream to powder Hazelnut (mörk), Chashenut (ljus)

Loose powder Mellow yellow

Blush nut

Eyeprimer clear

Moonshadow bronze, Oldlace, Hazel, Smog, Denim

Cake eyeliner black

Max lashes black

Tri brow colour brown

Eyepencil Black

Eyelash volume

Lippencil Nude beauty

Lipstick Pink

Gloss lips Disco

Väl mött!

Mariann Domeij

Make Up Store Örnsköldsvik
Storgatan 3e
891 33 Örnsköldsvik
Tel: 0660-16121
@makeupbyornskoldsvik
FB Make Up Store Örnsköldsvik

IMG_6561

IMG_6567IMG_6583IMG_6535